Caudalie Set Vinoperfect Serum+zon Cr 2 Prod.

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Breng het Vinoperfect Serum aan onder je zonnebescherming en vermijd vlekken door de zon.

1. VOORBEREIDEN
Vinoperfect Serum Stralende Huid Tegen Vlekken 30mL

Dit melkachtige serum sublimeert de teint en laat de huid stralen, corrigeert vlekken en voorkomt ze. Het oil-free niet fotosensibiliserende Vinoperfect Serum is perfect voor de gevoelige huid en de ideale bondgenoot van de Caudalie zonneproducten voor een stralend en duurzaam bruin kleurtje zonder vlekken!

2. BESCHERMEN
Antirimpel zonnecrème voor het gelaat SPF50 25mL GRATIS

Deze zonnecrème biedt een hoge bescherming tegen vlekken en vroegtijdige veroudering van de huid en is bovendien niet giftig voor het mariene ecosysteem. Deze niet comedogene crème zonder alcohol of silicone is geschikt voor de gevoelige huid.

Gebruik
  • Breng het Vinoperfect Serum aan op een gereinigde huid: 's ochtends onder je dagcrème of je zonnecrème en 's avonds onder je nachtcrème.
  • Breng de Antirimpel zonnecrème voor het gelaat SPF50 in een ruime hoeveelheid aan voor elke blootstelling aan de zon. Herhaal daarna om de twee uur en na elke zwempartij. Oogcontour vermijden.
Details
CNK4283073
FabrikantenCaudalie
MerkenCaudalie