Bio-glucosamine Plus Tabl 100

CNK: 2434603

APB Categorie: Dieet - Nutritie - Voeding

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Bio-glucosamine Plus Tabl 100

Bevat glucosaminesulfaat, chondroïtine en vitamine C, dat een rol speelt in de normale collageensynthese bij botten en gewrichten.

Richtprijs

€ 16,95

Gegevens

Bevat glucosaminesulfaat, chondroïtine en vitamine C, dat een rol speelt in de normale collageensynthese bij botten en gewrichten.

Meer informatie

Breedte 88 mm.
Hoogte 140 mm.
Nut AS238/45
Diepte 55 mm.
Indicaties

Voor de collageensynthese voor de normale werking van botten en gewrichten

Gebruik

3 tabletten per dag, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Bij twijfel of vragen, vraag raad aan uw arts of apotheker. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Samenstelling

samenstelling per tablet :

Glucosaminesulfaat 2KCI (van schaal-en schelpdieren) 500 mg ; kraakbeen-extract (chondroïtine sulfaat van vis) 400 mg ; vulstof: microkristallijne cellulose; L-ascorbinezuur (Vitamine C) 20 mg ; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren; glansmiddel: hypromellose en talk; verstevigingsmiddel: siliciumdioxide; kleurstof: titaandioxide en indigotine.

Voorschrift Nee
APB Categorie Dieet - Nutritie - Voeding
Contra Indicatie

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Merk Pharma Nord