Welkom bij apotheek EVN Pharma Kassei

Zomercollectie Cent Pur Cent

Heb je zin om de nieuwe zomercollectie van Cent Pur Cent persoonlijk te komen ontdekken?
Onze assistente Meryem overloopt met jou de nieuwe producten en adviseert jouw persoonlijke "Routine du soleil". Zin om de zomer in te gaan met extra tips en tricks om je huid goed te verzorgen en te maquilleren? Maak dan hieronder je afspraak!

Maak hier je afspraak

Caudalie Huidanalyse

Onze Caudalie-experte, Nanou, maakt een grondige analyse van je huidtype met een huidscanner. Zo kan ze je een persoonlijke skincare routine adviseren. De huidanalyse duurt 30 minuten, is gratis en gaat door in onze apotheek. De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer snel je plekje.

We organiseren 2 keer per jaar een Caudalie Huidanalyse dag.  

Momenteel staat er geen Caudalie Huidanalyse dag gepland. Bij interesse is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met ons. 


Welkom Meryem

Sinds april mogen wij Meryem verwelkomen in ons team. Meryem is asistente, is van Deense afkomst en mama van twee kindjes. Huidverzorging is 1 van haar passies, dus ze belegeidt je graag in je zoektocht naar de juiste huidverzorgingsroutine en make-up. 

Vaccinatie griep en covid

Van oktober tot januari is het mogelijk om je bij ons te laten vaccineren met het covid vaccin en/of het griepvaccin. Vaccinatie is alleen mogelijk op afspraak, vanaf de leeftijd van 18jaar.  

Momenteel staan er geen vaccinatiemomenten ingepland. Indien u toch een covid of griepvaccin nodig heeft kunt u telefonisch contact opnemen met ons.

Contactgegevens

Ben je op zoek naar onze openingsuren? Wil je een afspraak maken? Heb je een vraag die je graag telefonisch of via mail zou willen stellen? Aarzel zeker niet ons te contacteren! 

Contact

Voorschrift opladen

Wil je je voorschrift op voorhand bezorgen zodat wij alles al nakijken en klaarzetten? Snel, grondig en efficiënt? Daar gaan we voor!!

Voorschrift opladen

Onze diensten

Apotheek Kassei: Uw huisapotheek

Bij apotheek kassei vinden we een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Voor elk gezondheidsprobleem bestaat er een oplossing. Om deze te bereiken werken we graag samen met je andere zorgverleners, zoals je huisarts, verpleegkundige of specialist. 

Wij volgen regelmatig opleidingen om onze kennis verder te verdiepen. Zo kunnen we je raad geven volgens de laatste nieuwe richtlijnen. 

Wij streven naar voldoende voorraad in onze apotheek. Wanneer een product niet aanwezig is bestellen wij het bij onze groothandel. Indien besteld voor 12u is het dezelfde dag nog beschikbaar in de apotheek. 

En heb je een vraag of advies nodig? Vraag het ons gerust. Wij zijn er voor jou!Leer ons beter kennen