Etixx Live Vegan Protein Shake Strawberry Pdr 448g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Etixx live is een gamma van heerlijke, natuurlijke, veganistische producten rijk aan eiwitten en vezels en arm aan suiker en vet, die kunnen gebruikt worden als ontbijt, lunch of tussendoortje. Zowel recreatieve/competitieve sporters als niet-sporters kunnen genieten van deze gezonde snack.

Deze producten zijn met de grootste zorg ontwikkeld speciaal voor wie belang hecht aan een actieve gezonde levensstijl, voor wie zijn leven ten volle wil leven en zijn doelen wil bereiken.

Etixx live Vegan Protein Shake is een heerlijke havershake, die bijdraagt aan de dagelijkse eiwitinname (19 g / portie) en bovendien perfect past binnen een caloriearm dieet.

Gebruik

Giet 200 ml koud water en 56 g (2 schepjes) Etixx live poeder in een shaker. Goed schudden.

Samenstelling

Ingrediënten: Havermeel, soja-eiwitten, havermout (28 %) (gluten), acaciavezels, erwteneiwitten, natuurlijke aroma, rode biet, cichorei-inuline, zoetstof: sucralose.

Indicatie

Eiwitrijke shake.

Gegevens
CNK4423034
FabrikantenCeres Pharma
MerkenEtixx