Futuro Comfort Lift Enkelsteun 76583, Large

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De FUTURO™ Comfort Lift Enkelsteun is ontwikkeld voor betrouwbare ondersteuning van zwakke of geblesseerde enkels en geeft uw enkel de gerichte aandacht die nodig is om u in beweging te houden. Deze handige elastische enkelbrace uit gebreid materiaal glijdt gemakkelijk over de voet voor snel aan- en uittrekken en het ademende, druk uitoefenende ontwerp past in de meeste schoenen en biedt langdurig draagcomfort. Of u nu de hele dag ondersteuning nodig hebt of alleen op het veld of in de sportschool, FUTURO™ Comfort Lift Enkelsteun helpt u op de been en in de wedstrijd te houden.

Samenstelling

Nylon, Polyester, Spandex.

Indicatie

Biedt betrouwbare steun voor zwakke of geblesseerde enkels. Ademend materiaal met dubbele stretch voor extra comfort. Past comfortabel in schoenen.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Gegevens
CNK2715829
Fabrikanten3M Belgium
Merken3M, Futuro
Breedte96 mm
Lengte127 mm
Diepte40 mm
Hoeveelheid verpakking1