Mustela Pts Verz. Reinigend Water Z/spoelen 300ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Verzachtend Reinigend Water zonder spoelen, zonder parfum, reinigt op doeltreffende en zachte wijze alle onzuiverheden van de huid van baby's en kinderen, vanaf de geboorte(1).

Dit micellair water verzacht zichtbaar roodheid, tintelingen en trekkerigheid van de zeer gevoelige huid. Voor het gezicht, lichaam en zitvlak.

Het Verzachtend Reinigend Water zonder spoelen bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De resterende 1% wordt gebruikt voor het gebruiksplezier en de langdurige bescherming van de formule. ZONDER PARFUM.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte(1).

(1)Baby's die de neonatologie hebben verlaten.

Gebruik

Breng het reinigingswater met een watteschijfje aan op het gezicht en/of het zitvlak van de baby of het kind. Je hoeft niet te spoelen. Voorzichtig afdrogen, vooral het zitvlak en de huidplooien.

Samenstelling

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, MALTODEXTRIN, SACCHARIDE HYDROLYSATE, SODIUM HYDROXIDE, LECITHIN, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT , TOCOPHEROL

Indicatie

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).

Gegevens
CNK3466034
FabrikantenExpanscience
MerkenMustela
Breedte73 mm
Lengte213 mm
Diepte50 mm