Scarview Elastic Silicone 10,0x15,0cm 2 Scarv03

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het ScarView verband bestaat uit een laag van 1mm zelfklevende medische siliconen aangebracht op een zeer elastische stoffen buitenzijde.

Het verband gaat 2 à 3 weken mee, is knipbaar en eenvoudig te reiningen.

  • 100% medische siliconen.
  • Zeer elastisch en duurzaam littekenverband.
  • Eenvoudige en effectieve therapie.

Begin met het gebruik van ScarView zodra de wond volledig gesloten is. Controleer ook of alle hechting zijn verwijderd. Het uitrijpen van een litteken duurt 2 tot 6 maanden en gedurende deze tijd wordt de ScarView littekenbehandeling toegepast. Stop met de behandeling als het litteken is uitgerijpt.

Een litteken zal in de praktijk nooit volledig verdwijnen. Wel zorgt de behandeling met ScarView ervoor dat er minder jeuk of pijn wordt ervaren en dat het litteken sneller en vlakker uitrijpt. ScarView kan worden toegepast op elk soort litteken, ongeacht de oorzaak of de locatie. Ook oudere littekens kunnen worden versoepeld, al zal er geen verdere uitrijping plaatsvinden. Lees vooraf aan het gebruik de bijsluiter en volg het advies van uw behandelaar.

Gegevens
CNK3585023
FabrikantenAllweCare Belgium, Hospithera
MerkenScarview
Breedte144 mm
Lengte203 mm
Diepte17 mm