Chondro-600 Caps 60x600mg Deba

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Chondro 600 ondersteunt het regeneratievermogen van het kraakbeen en bindweefsel. Het is om deze reden een belangrijk middel bij de behandeling van gewrichtsklachten en een waardevolle aanvulling op de behandeling met glucosamine (link leggen).

Chondroïtine is een belangrijk bestanddeel in bindweefsel, pezen en huid. Het is een glucosaminoglycaan, geproduceerd door de chondrocyten. Zowel chondroïtine als glucosamine zijn bouwstoffen van het kraakbeen. Chondroïtine heeft ook een synergetische werking met MSM (te verkrijgen in capsules van 750 mg en in poedervorm). Hierbij moet wel worden opgemerkt dat het effect van een suppletie met Chondroïtine pas merkbaar is na 6 à 12 weken.

Gebruik

1 à 2 capsueles per dag, of zoals voorgeschreven.

Samenstelling

Samenstelling per plantaardige capsule: Chondroitinesulfaat 600 mg

Microkristallijne cellulose (stabilisator), Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), allergeen info: bevat vis

Gegevens
CNK1450154
FabrikantenDeba Pharma
MerkenDeba Pharma
Breedte63 mm
Lengte59 mm
Diepte73 mm
Hoeveelheid verpakking60