Clinitest Rapid Covid-19 Antigeen Test 1 Siemens

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Testen met de CLINITEST® Rapid COVID-19 Antigen Self-Test is simpel. Alles wat u nodig heeft zit in de kit.

De CLINITEST® Rapid COVID-19 Antigen Self-Test is een laterale flowtest voor de kwalitatieve detectie van het nucleocapside-eiwitantigeen van SARS-CoV-2 (coronavirus, ofwel 'COVID-19') in directe anterieure neusuitstrijkjes (neusvleugels).

Neusuitstrijkjes van mensen die jonger zijn dan 12 of ouder dan 70 moeten worden afgenomen door of onder toezicht van volwassenen. Deze test is bedoeld als hulpmiddel voor het snel vaststellen van coronavirusinfecties. Er wordt aangeraden om een professionele zorgverlener te raadplegen als de symptomen aanhouden ondanks een negatief testresultaat.

Details
CNK4374351
FabrikantenIDPHAR