Cutimed Sorbion Zakje Multi Star 8cm 10 7323701

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Indicatie

Cutimed Sorbion Sachet S heeft een superabsorberende gelvormende kern van mechanisch gebonden cellulose vezels en gelvormende polymeren. De gelerende kern vormt zich naar het wondbed en er wordt een vochtig wondmilieu gehandhaafd. De kern en de polypropyleen wondcontactlaag worden door middel van ultrasone techniek geseald. Dat wil zeggen dat er geen gebruik wordt gemaakt van lijmproducten. Onder andere hierdoor is Cutimed Sorbion Sachet S hypoallergeen. Naast de reguliere maatvoeringen zijn ook de volgende vormen beschikbaar:Cutimed Sorbion Sachet Multi Star anatomisch gevormd voor aanvullende toepassingen op bijvoorbeeld hielen, voeten, sacrum, borst, oksels of ellenbogen.

Gegevens
CNK3411345
FabrikantenEssity Belgium
MerkenCutimed